• en
  • ru
  • bg
Royal Plaza

За нас - Royal Plaza Apartments Borovets Bulgaria - Ски Почивки

Добре дошли в Роял Плаза Апарт Хотел

Хотелът се намира в центъра на курорта Боровец (1 300 м надморска височина), на главната улица на курорта между хотели Рила и Самоков, и само на един час път от столицата София.
Четириетажна сграда проектирана в алпийски стил, заобиколена от вековна борова гора, предлага приятна атмосфера и първокласно обслужване през цялата година.
Тризвездната категория на хотела привлича посетители от цял свят с простор¬ните си стаи,студиа и апартаменти. Този уникален комплекс е разположен само на 50м. от лифтовата станция “Боровец – Ястребец”.
Роял Плаза е един от малкото хотели на топ локация и най-добри цени. Той може да бъде вашият комфортен дом, в сигурна, спокойна и уютна атмосфера, заобиколен от спиращи дъха природни гледки. Тук вие, вашето семейство и приятели можете да се насладите на величествената тишина на Рила, на традиционното гостоприемство, както и на кипящия от живот Боровец.
Хотелът има собствен ски-гардероб, който предлага ски и сноуборд, а също така и ски-сервиз, ски-училище и сейф за лични вещи.
Хотелът е изходен пункт за близки и далечни маршрути из величествената Рила планина.Комфортно обзаведените апартамента и студиа разполагат с дневна, спалня, тераса, обзаведена кухня, санитарен възел, кабелна ТВ, интернет връзка.

Прекрасна природа
Отличен курорт
Online резервации

Идеалното място за целогодишна ваканция!

Това сме ние!

Ние предлагаме целогодишно настаняване
През лятото хотела е предпочитана дестинация за туристите – тук те могат да се насладят на кристално чистия въздух и уникалната природа на Рила планина.
Ние предлагаме отлично обслужване на нашите гости
Хотелът функционира от 2006 година и всеки зимен и летен сезон приема туристи от България, Англия, Русия, Сърбия, Македония, Румъния и други държави.
Ние предлагаме луксозни настанявания за нашите гости
Роял Плаза е един от малкото хотели на топ локация и най-добри цени. Той може да бъде вашият комфортен дом, в сигурна, спокойна и уютна атмосфера, заобиколен от спиращи дъха природни гледки.