• en
  • ru
  • bg
Royal Plaza

Управление на имоти - Роял Плаза Апартхотел Боровец България - Ски Почивки

“Боровец Мениджмънт”

“Боровец Мениджмънт” ЕООД е агенция за управление и отдаване под наем на недвижими имоти. В момента дейността на агенцията е съсредоточена в курорта Боровец. Агенцията притежава собствени апартаменти, които отдава под наем. Същевременно с това предлага и услуги, включващи цялостно управление на недвижими имоти на собствениците на ваканционни къщи и апартаменти в България. В момента управляваме над 20 апартамента, от които 10 – собственост на агенцията. Основната ни цел е да предлагаме на нашите клиенти отлично ниво на обслужване. Мнозинството от нашите клиенти са чуждестранни инвеститори, решили да притежават недвижим имот тук, в България.

Освен това, ние може да направим така, че вашият недвижим имот да работи за вас и да възвръща вложените за него пари.
Предлагаме отдаване под наем на имотите както за кратък, така и за дълъг период от време, с цел постигане на значителни годишни доходи.
На всички наши клиенти предлагаме пълно управление на недвижимия имот, което включва: поддръжка, почистване, пране, ремонти и др. Също така са включени и допълнителни услуги като: откриване на партиди за вода и ток. “Боровец Мениджмънт” ЕООД има установено стратегическо партньорство с най-успешните тур-оператори, които предлагат почивки в България.

Нашият екип съдейства на наемателите, като се ангажира с посрещането им на летището/влака, осигурявайки автобус или им помага да си наемат автомобил. Освен това им осигурява атракции и забавления по време на тяхното пребиваване, чрез контакта ни с местни туристически агенти, които предлагат туристически обиколки, свързани с атракции от местен характер – „Природоклиматични”, „Бит и нрави”. Екипът ни е и във връзка със спа и спортни центрове, в зимните курорти – със ски инструктори и фирми, обслужващи ски писти и ски лифтове, а в морските – с фирми, предлагащи морски спортове. Всичко това се предлага на наемателите за забавление и развлечение.Пропърти Мениджмънт ЕООД разполага с висококвалифициран персонал от хигиенисти, които осигуряват почистване на недвижимия имот, както и пране на кърпите и спалното бельо. Собствениците, които нямат възможност или желание да се справят с това задължение, могат да се възползват от тази наша услуга. Ако Вие сте собственик на недвижим имот и имате нужда от управление на имота, основано на доверие, сигурност и изпълнение, моля свържете се с нас.